Koselig jul!

Julaften er over, og jeg er meget fornøyd som stod over det fete pinnekjøttet. Pluss dessert. Det har vært kjempekoselig med besøk. Vi har spist, snakket og åpnet masse gaver. Jeg fikk penger, skjerf, gavekort, smykker, men ikke noe klær.. I grunn greit. Det trengte jeg ikke uansett. Klesskapet er fullt nok. I dag har vi kost oss med julefrokost. Vi satt sikkert ved bordet i 2 timer. Man vet det er ferie når man bekymringsfri kan bruke tid på sånt.Grøt-frimiutt

I dag var det superkoselig på skolen! Vi hadde en såkalt offisiell nisseluedag der alle måtte ha nisselue. Rettelse: de som ville. I første timen så vi ”Nightmare before christmas” i engelsken. Jeg ble positivt overrasket over den! I tillegg hadde vi historieprøven og jeg sitter igjen med en god følelse. Fikk en såkalt ”multichoice-del” og en litt mer utfyllende del, der jeg valgte å skrive 1s om føydalsamfunnet og 2s om svartedauen. Nå har jeg virkelig gjort meg fortjent til juleferien og bursdagsfeiring etterpå, føler jeg. Vi hadde også en hel time friminutt med grøtspising og saftdrikking. Risengrynsgrøt med kanel er greit et par ganger i året. Det kan jeg alltids tillate meg. Dessuten spiste jeg jo ikke opp. Hadde med meg Fun-Light’en også, så null skade skjedd der. Men ja. Det var herlig, sosialt og en flott måte å tilbringe storefri og 21 Desember på!

Bursdagsgaven og ost som lørdagskosen!

Hei og hopp! I dag er det Lørdag, og jeg føler meg mye bedre. Feberen synker gradvis og kroppen orker mer og mer. Jeg er langt foran på historieprøven og jeg kan over halvparten av de 4000 ordene fordelt på 13 sider. Det skal ikke undervurderes. Jeg tror merkelig nok at jeg faktisk kan få en karakter bedre enn 4 selv om det er så mye ”smutthull” innenfor alt som skal læres, detaljeeer. Det går virkelig ikke fint. I morgen har jeg bursdag og da får jeg Fleischer Couture jakke og lue av mamma og pappa pluss hals fra Bergans og litt mer godbiter fra klesverdenen. Jeg er den 85 av 300 personer som kommer til å ha den jakken, av hele verden! Pluss at 12 og 85 er mine lykketall. Rart… Var innom MX-sport i forrige uke 🙂 Jeg ser virkelig fram til å få den, pluss at broren min har kjøpt en nydelig lilla søt Ipod som det står navnet mitt på med treningsarmbånd til joggeturen. Dere får se i morgen! Det blir dobbelt med gaver. Er jo bare 5 dager igjen til jul nå!


Hentet fra: http://fleischercouture.no 
ELSKER DEN! <3

I kveld skal familien kose seg med med litt ost og kjeks som kveldsmat. Lov å skie ut litt så lenge det er en gang i mellom. Dessuten kjører jeg på med lettere ostevarianter og grove knekkebrød.

Hva skal du i kveld?