Dagens frokost!

En bra dag starter med en sunn og god frokost! I dag hadde jeg litt ekstra tid, så det ble kornblanding og frukt. Greit å bytte ut de tørre knekkebrødene.. Må øve på næringsøkonomiprøven når jeg kommer hjem, for jeg hadde misforstått. 5-6 timers arbeid uten nytte, jaja. Det positive er at jeg kan se frem til ferien. Den er her fortere enn jeg aner!

279590-1-1253787533279.jpg

Hva liker du å spise til frokost?

Litt skryting

Jeg må vel i grunn bable om denne dagen også, for det er faktisk litt av hvert skrytefenomener jeg kan trekke inn. Jeg var vel i grunn stuptrøtt da jeg kom på skolen, og jeg sov vel så å si helt fram til storefri, men med noen ekstra Paracet som jeg knasket gikk det fint. Jeg fikk nemmelig 6’er på tyskprøven, 6 sider. Grammatikk, gloser, tall, i grunn alt. Det er amazing! I tillegg jogget jeg over en mil i min egentrente gym + annen trening. Mamma hentet meg, og jeg kjørte hjem. Nå har jeg nettopp gjort litt lekser. Føles bra! Har prøve på Fredag, så jeg må jo øve : )

dsc02739
En dårlig versjon av Minnie Mus.

Har du noe å skryte av?

Dagens trening, boksing!

Gymmen i dag bestod av valg og frisbee. Noe av det døveste jeg har vært bort i, i tillegg var det myyye vind. Derfor ble det mer som bommerang! Jeg fikk heldigvis en hard sykkeltur hjem i motvind, etterfulgt av boksing og trenings-DVD. Kjørte avansert på rumpe, mage og lår. Skrotten trengte den!

boksing

Anbefaler forresten boksing, det gir masse masse energi, også er det gøy!

Hva liker du best å trene?