Avisbilde

Hihi. Har blitt påmint av mange lærere om at jeg er i avisen i dag, og dermed kom vi i snakk om jobben og slikt. Har ikke vært så fortellervillig til alle, så da var det greit, nå som det er like rundt hjørnet. Nå ser jeg litt på OL. Det er veldig greit, men jeg blir fort avhengig på den måten at det overgår andre ting som står større i behov.


(http://www.gjengangeren.no/nyheter/linden-park-i-rute-1.3413839)
Mange jenter må jeg si.

 

Søvn er min beste medisin!

Gårdsagen trodde jeg aldri at jeg skulle holde ut med konstant kvalme, hjernerystelse og feber; men der tok jeg feil! Dere vet jo om mitt store fobi mot å få fravær og ikke få tjent penger, så jeg måtte bare dra på skolen og jobb. Derfor ble det kun soving da jeg kom hjem. I dag hadde jeg fri, hvilket som var helt fantastisk herlig. Godt å samle opp litt energi igjen med God Morgen Norge, Ellen’s Show og 7th Heaven 🙂 Nå fortsetter redigeringen av norskfilmen. Irriterende at jeg aldri kan bestemme meg for hvordan jeg ønsker å ha den..

Hvordan har du det?

Matte er øving!

Det er matte nå, og jeg ser faktisk frem til å jobbe litt i dag, for det er nemmelig prøve i morgen. Deretter blir det jobbing, siden jeg ikke følte for å ta fri eller bytte dato denne uken også. Det går greit!


Sånn ser jeg ut etter en tur i kulden og glemt kuldekrem 🙁

Har du noe å øve til?