Klemte Rybak på tv! (NRK)

Rybak vant Eurovision i Moskva, og i forbindelse med hans hjemkomst dro vi for å møte han på Gardermoen. Jeg fikk plass på første rekke, noe som resulterte i mye tv og en aldri så liten klem. Det var full stemning der. Helt vilt! 5000 mennesker stod presset opp i hverandre. Under dette opptaket kan du se det hele live, på tv: http://www1.nrk.no/nett-tv/nyheter/spill/verdi/99927 Spol til 00:37 og se frem til 01:05 : )

Et klipp til.

 

mgp 1
mgp 2
Det er jeg med skjorte i midten som tar et bilde!
mgp 3
Venstre side ved hodet hannes : )

jeg og christian strand
Jeg og Christian Strand.

mgp 4

dsc02548

Intervju TB

I Desember 2011 hadde jeg besøk av en blid og hyggelig journalist fra Tønsbergs Blad. Dette var et av mine første intervjuer så man kan trygt si jeg var spent. Allerede fra første håndtrykk kjente jeg spenningen steg. Tre timer satt vi i sofaen og pratet om sykdom og julefeiring. Det føltes litt rart til å begynne med, men etterhvert virket alt veldig naturlig. Som avslutning kom det en egen fotograf og tok bilder.

Artikkelen: http://tb.no/nyheter/for-madelen-19-er-julen-en-kamp-1.6680234

 

BLOGGER:

 

 

 

 

 I Juni 2015 hadde jeg et intervju med Jakob i forbindelse med fordommer, og var med på utfordre fordommen omkring det å være for tynn. I tillegg belyste jeg også temaet ”sommerkroppen”.

 

Artikkelen: http://www.tb.no/jakobsfordommer/nyheter/may-jorun-mistet-jobben-fordi-hun-var-for-tjukk/s/5-76-96464

 

 BEINRANGEL: For Madeléne Skare Olsen tok jaget etter å være perfekt overhånd. Hun ble anorektisk og sykelig mager.

 

 

   

Joggetur

Det ble en lang joggetur med mamma. På 1-2 mil. Først syklet vi til Nordskogen, derifra jogget vi til golfbanen, så pumpestasjonen, Orerønningen og Varnestangen, også hjem igjen. Har også fått trent litt rumpe-mage og lår på min nye trenings-dvd. Humøret er fantastisk! Endorfinene hopper ut av meg og jeg er superfornøyd. Dette føles som en god treningsdag!

mage rumpe lr dvd

Blodtype 0

Dagens forsøk gikk ut på å stikke seg i fingeren og finne blodtypen, også se på blodcellene i et mikroskop. For meg gikk ikke bloddelen. Jeg fikk rett og slett i noe blod samme hvor hardt og langt jeg måtte stikke inn. Det så ut som jeg ikke hadde noe blod der, eller at fingeren var død. Rett og slett. Jeg sliter jo med å ta blodprøver fordi jeg får for lite blod. Hvorfor, det vet jeg ikke.. Fant i allefall ut at det var blodtype 0. Dermed betyr det i følge blodprøve-dietten bestemt tmat. Det vil si ingen meireprodukter, lite karbohydrater og masse proteiner fra kjøtt, samt grønnsaker, olivenolje, frukt, nøtter og frø. Ganske pussig at det nettopp er disse matgruppene jeg reagerer positivt og negativt på. Alt utenom nøttene stemmer. Har alltid slitt med melkeintolerans og har alltid slimet mye av hvete- og gjærprodukter. Derfor har det blitt mye knekkebrød, spelt og grovbakst. Grønnsaker, frukt og proteiner derimot er mat jeg har pleid å spise mye av.