Onsdagens nam!

Har fikset litt herlig snacks for kvelden; smoothie (frossenbær-banan) og grønnsaker med dipp. En vanlig Holiday tilsatt med naturell yoghurt for en mildere og magrere smak. Potetgull er ut, for det er jo dette som er fantastisk godt, og ikke minst sunt!

grnnsaker

Hva gjør du denne kvelden?

 

Velkommen til the real life, Madelén!

Ryggen er på gulvet, og hesepustingen i taket. Jeg har hatt så masse fag og jobbing i dag, og så mye å gjøre. For første gang i historien har jeg støvsugd og vasket, i ikke mindre enn to timer.. Jeg som trodde det skulle være ”chill” å tjene litt penger. Velkommen til the real life, Madelén. Det positive er at jeg er blitt 500kr rikere. Blir jo penger ut av det, etterhvert… Nå har jeg nettopp kommet hjem, etter at jeg selvfølgelig valgte en flott omvei opp hortens bratteste bakker i åsen. Jaja. Jeg kom i allefall hjem, så nå skal jeg mixe en velfortjeeeeent smoothie og kyllingfilét. Snart tar jeg fatt på matteprøveøving også!

madeln i norsk natur
Ut på tur!

Hvordan har du det?

Knall fjelltur

Jeg har hatt 4-5 flotte dager på hytten! Spill, fjellturer og kooos. I tillegg har jeg holdt på mitt sunne kosthold. Har ca. gått 1,5 mil hver dag i for det meste oppover og bortover- terreng.. Det kom til og med snø, men den er nok borte om noen få dager bare.. Har vært så godt med en avslapning, så i morgen er jeg virkelig klar for skolen. Skrev jeg faktisk det!? Hihi. Jeg øvelseskjørte littegrann, og det var jo superkult. Nå skal jeg spise masse velfortjent frukt og bare nyte siste fridagen min : ) Den er fortjent.

img0498

Har du hatt en fin høstferie?