Noen fakta

Dagene har gått slag i slag med mye jobbing. Sist uke 4 dager. Uvant, men fantastisk. Det går over all forventning. Energinivået er fremdeles på topp. Smilet er alltid der, og formen er en stor forbedring. Muskler, sier jeg bare. Rutinene faller dessuten mer og mer på plass. Frokost lages og spises, smoothar er med hver dag, og et nytt lager med proteinbarer er akkurat bestilt. Jeg står virkelig i utfordringene og gir meg ikke. Sistnevnte var en felles grilling der vi alle hadde samme type kjøtt. Kan ikke huske sist. Eneste minuset å trekke fram er noen allergiske reaksjoner i form av diare og oppkast de tre siste dagene. Æsj. Jeg lærer aldri og går på samme blemme hver bidige sommer. Er bare så altfor fristende med disse søte norske jordbærene på tross av at magen ikke tåler dem. Jaja. Jeg får være litt snillere med meg selv, og følge kroppens signaler heretter. Å føle noen som helst form for svekkelse passer meg bare ekstremt dårlig. Det er både psykiske og fysiske påkjenninger jeg absolutt ikke er tjent med. Men; utover det har jeg lite å meddele. Det er vanskelig å komme med lange og utfyllende innlegg i disse dager. Tiden flyr og som jeg sa til en kunde og bloggleeser så er inspirasjonen litt deretter hva angår skrivingen. Dere skal derfor få bli litt bedre kjent med meg denne fridagen/søndagen. Vanligvis er jeg motstander av alle sånne spørsmålsting, men synes denne var innenfor. Jeg fant den på en annen blogg. Håper også det er litt morsomt å lese ”noe annet” enn sykdom, skole jobb og hverdag…. Kanskje var det ikke alt dere visste?

 

 

Hva spiser og drikker du omtrent hver dag?
Saft, havregrøt, proteinbarer og frukt. Fast kosttilskudd bestående av kalsium, C-vitamin, D-vitamin og B-vitamin (folsyre)
Hva skulle du ønske du kunne spise og drikke omtrent hver dag?
 Spekeskinke, markjordbær og sprudlende champagne.
Hvilken bok leser du nå, og hva synes du om den?
 ”Bli best med mental trening” av Erik Bertrand Larsen. Jeg elsker den, men dog blir jeg litt rastløs og farlig motivert.
Hvordan har du det?
 Sett bort fra sykdommen og situasjonen så har jeg det veldig bra. Jeg trives i hverdagen og føler at jeg får utnyttet både potensiale og energi.
Hvilken TV-serie ler du mest av?
 Friends og SATC.
Hvilke bøker har du veldig lyst til å lese?
Ingen spesielle, men gleder meg til å begynne på Erik Bertrand sin andre bok ”Helvetesuka” og Hanne Kristin Rohde sin; ”Bare et barn”. Ellers liker jeg jo krim og thrillere godt, så det meste i de kategoriene faller i smak.
Hva liker du best å se på norske TV-kanaler nå?
Spenningsserier (thrillere, action, krim) – helst svenske.
Hvilken blogg liker du best akkurat nå?
 Jeg liker å følge med på superjentene; dedication, fitliving og kriweb, og av og til føles det herlig å drømme seg bort i carolinebergeriksen sin forunderlige verden.
Hva liker du å bruke tiden din til?
 Venner, jobb og familie.
Hva er du mest redd for?
 Det friske liv – tro det eller ei. Og selvfølgelig; miste de som står meg nær.
Hva bryr du deg mindre om enn folk flest?
 Jenteting som sminke, shopping og mote. Dessverre, altså.
Hva bryr du deg mer om enn folk flest?
 Eget utseende, kosthold, økonomi, rettferdighet og trening vil jeg tro.
Hvilke typer mennesker liker du?
 Mennesker som er seg selv, og som er ærlige. Mennesker som tør å gå for målene sine, og som aldri gir opp. Positive og optimistiske folk, rett og slett.
Når føler du det er mest behagelig å stå opp og legge seg?
De vanene er fremdeles ikke helt på plass, men det kommer seg. Skulle jeg sagt hva jeg foretrakk ville rundt 23 på kvelden, og 11-12 på morgenen vært perfekt.
Hva er dine verste uvaner?
 Spisetider, leggetider, tyggis- og saftforbruk, negleriving, unødvendig stress og noe planleggingsavhengig.
Hva likte du å gjøre på barneskolen?
 Spille fotball.
Hva liker du best ved deg selv?
At jeg er positiv, utadvendt og målbevisst.

 

 

 

 

  

0 kommentarer

Siste innlegg