Stemning

Det er koselig på cafe

Der kan man skravle og le

Og sette pris på en varm kopp te

 

Høstferien går fort, men allikevel føler jeg at jeg har fått mer enn nok ferie. Jeg har hygget meg og slappet ordentlig av. Bare kos. Av og til kan det være greit å ta ting som de kommer. Ikke planlegge noe i det hele tatt. Jeg er jo en impulsivperson som handler på magefølelse og spontanitet. Noe som fungerer bra for meg. Så sant det nytter vel og merke. Det gjør at jeg ikke blir så opphengt og låst til den minste lille detalj. Friheten er god å kjenne på, og den er god å leve med. Over og ut!

 

 

 

5 kommentarer
    1. Koselig blogg du har:) Så fint du koser deg. spørsmål til deg. Har du kjærest? og har du drevet med noen sport /trening? Du er fin og flink til å skrive! Lykke til med å bli frisk.. Har selv slitt med anoreksi for mange år siden! Nå er det mer fiksert på spise sundt og trening! Overspiser noen ganger.

    2. lindis: Takk for koselig tilbakemelding! 🙂 Jeg har ikke kjæreste. Helt siden jeg var barn har jeg drevet med en eller annen idrett; turn, dans, friidrett og fotball. Da jeg sluttet med dette begynte jeg med fast trening; joggeturer og styrke.

    3. hei! ,du har en kjempefin blogg.. men har noen spørsmål . og håper du kan svare , men selfølgelig bare hvis du vil.
      hvordan fikk du anoreksi? (først sluttet du å spise , eller ? )
      hviste du selv det?
      er det forsell på anoreksi og anoreksia?
      springer i stede for å gå , alle som har anoreksi eller er det bare noen?
      hvor gammel var du da du fikk spiseforstyrrelse?
      hilsen en som har alt for mange spørrsmål og tanker i hodet… 🙂
      stå på madelèn

Siste innlegg