Permisjon perfekt!

Jeg har hatt en fantastisk permisjon! Ikke noe mas. Ikke noe kjeft. Jeg ble hentet av pappa, og deretter hadde vi skikkelig kvalitetstid. Fikk møtt noen venner. Vi kjøpte også morsdagskake. Det ble til og med en tur nedom jobben for å hilse på. Det er så flott å oppleve og se alt jeg skal komme tilbake til en dag. Alt som venter på meg! Jeg er utrolig ivrig etter å få det tilbake! Da vi kom hjem ble det litt data, tv og diverse. Før det var tid for middag. Mamma hadde marinert nydelige kalkunfiléter. Skikkelig lenge siden jeg har spist et så godt middagsmåltid! Her er all middagsmaten bare en stor ihjelkokt suppe. Enten kruttsterk, eller med null smak. Ellers fikk vi med oss MGP. Fikk mer og mer sansen for Haba Haba, og er nå veldig fornøyd med at den vant. Tror den har en bra sjanse internasjonalt. Det ble også litt kveldsmat og andre tv-program før tiden var kommet for soving. Ubeskrivelig følelse å legge seg ned i sin egen seng. Tryggheten kom på plass med en gang! Jeg var ikke engstelig, angstfull eller deprimert. Ingen kloring. Det var kun de gode tankene som dominerte fram til jeg falt inn i drømmeland.

 

Jeg fikk god mulighet til å sove ut i dag tidlig. Det får jeg aldri her. Opp halv åtte hver eneste dag! Det tar på i lengden. Var derfor ekstra deilig å våkne med litt ekstra energi og positivitet. Det er ingen hemmelighet at jeg er fryktelig gretten om morningen. Frokosten bredte vi ut over bordet slik at alle kunne forsyne seg. Jeg gjorde mitt beste. Var en god følelse at jeg fikk anoreksien litt på avstand. Jeg klarte å nyte maten. Tilbake til ristet brød, frukt, utvalg, ordentlig pålegg og god yoghurt. Endelig noe normal mat. Det var som å gå fra fattigdom og elendighet i slummen til et paradis av glede.

 

 

Jeg merker at denne permisjonen har gjort mye. Jeg har funnet mye glede og lykke. Det gir mye ekstra at jeg ser hva jeg faktisk kan få komme tilbake til. Hva jeg har å vinne på å bli frisk! Hvilken fantastisk familie jeg har, og hvor mye de gjør for meg. Alt de er villig til å ofre for at jeg skal ha det bra. Jeg er så takknemmelig for disse flotte dagene jeg har fått tilbringe hjemme. Det har vært mangel på bekymringer, stress og redsel. Jeg har ikke ord for hvor givende dette har vært for meg! Jeg sitter igjen med en varm og god følelse.

 

 

1 kommentar

Siste innlegg