Madelén (fra anorektiker til jusstudent) - hits
Hjem Add Madelén I media

6

Slik skal Mandager være!

Jeg sto opp for litt siden, spiste frokost og stelte meg. Jeg begynner nemmelig kl. 10.15 (vanligvis 9.15) i dag, hvor herlig er ikke det en Mandags morgen? For meg er det i allefall vidunderlig. Jeg kan i det minste se normal ut når jeg kommer på skolen, også er jeg litt mer våken. Nå skal jeg bare slappe av frem til jeg må gå, som er om 30 min ca :) 

Helsevennelig frokost:
dsc02445 

Nei, jeg spiste ikke fettet :)dsc02489
 • 6

  Kroppen til en 90 åring

  Jeg har vært på sykkeltur med lillebror. Vi syklet litt overalt, hovedsakelig: hovedveien til Åsgårdstrand, fotballbanen, stranden, kystveien til Borre, byen og Lystlunden. Det ble en pause i Åsgårdstrand. :) En deilig, slitsom og intens tur. For å si det sånn, det føles ut som jeg lever i kroppen til en 90 åring for øyeblikket, men egentlig er den bare 16 år, 4 måneder og 4 dager. Det går fort over! Deilig at det er helg forresten. Jeg skal ikke noe spesielt. Det blir avslapping, trening og øvelse til matteprøve på Tirsdag. Jeg skal helt sikkert oppsøke noen venner :) Nå er jeg opptatt med druespising. Har sikkert spist en pakke på under en halvtime. Det er lov når det er helg! Samtidig som jeg sikkert har behov for å fylle opp karbohydratlagrene allikevel...

  dsc00918

  dsc00917

  dsc00916

  dsc00921 • 5

  Sprek sa du?

  Nok en gang har mor og datter vært på joggetur. Denne gangen bar det fra Borrehaugene til Åsgårdstrand, kystveien. Vi gikk også til stranden. Det ble en fin (kvelds)tur. Ikke sånn superlang, men det får være greit. Jeg har jo trent litt annet i dag også. I forhold til planen er det godkjent. Nå skal jeg straks lage/få en deilig smoothie. Perfekt påfyll og kos!
 • 5

  Leserinnlegg

  Jeg fikk spørsmål om å skrive et leserinlegg hos Stine, og det takket jeg ja til. Det ble et veldig langt og generelt innlegg om alt og ingenting ved sykdommen. Fra start og utover.

   

  Her kan du lese det: http://enits1985.com/leserinnlegg-spiseforstyrrelser-og-veien-ut-av-det/#.UiSZ6po4Vjo 

   

   
 • 5

  Uttalse TB

  Jeg ble oppringt av Tønsbergs Blad da de ville ha en uttalse fra meg. Saken omhandlet undervektighet. 1 av 10 er undervektige, og i Vestfold er problemet ekstra stort. De lurte på hva jeg mente om saken, og hvorfor jeg trodde det var slik.

   

  Artikkel: http://http//tb.no/nyheter/en-av-ti-er-undervektig-1.7999198

    • 5

  VIDEO: Likhet dreper

  En animasjonsfilm vi lagde i tiende. Jeg fant den på pappa sin data, morsomt. Dette var i forbindelse med ''den kulturelle skolesekken''. Filmene for årets tiende ligger på: www.animasjon.info  Kanskje du kan finne din.

  video:likhet dreper


  Hva synes du om den? • Madelén

  Hvordan er det å leve med anoreksi? Innlagt 6 måneder; psykiatrisk i Tønsberg og på RASP, Ullevål, Oslo. Nå prøver jeg å takle hverdagen hjemme! Kampen er tøff, og det er jeg innstilt på. Allikevel gir små gleder meg en masse pågangsmot og energi til å finne den friske Madelén. For spørsmål eller kontakt: maadeleen.blogg@gmail.com : )

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde