Madelén (fra anorektiker til jusstudent) - hits
Hjem Add Madelén I media

6

IKKE SPIS

Emilie. K Beck kontaktet meg i forbindelse med en film hun ønsket å lage. Hun hadde en ide om å fronte anoreksien og hadde sett en del på bloggen min. Jeg takket ja øyeblikkelig. Det var litt problematisk med tanke på at jeg var innlagt, men tross dette skulle jeg få det til. Uansett hva. Kortfilmen og dokumentaren ''IKKE SPIS'' ble innspilt i Mai 2011. Jeg fortalte om alle mulige opplevelser og ting rundt sykdommen. I tillegg var også mamma der og kom med uttalelser. Vi satt i sofaen på Ullevål Sykehushotell som eneste mulige plass vi kunne filme. Filmen er hundre prosent ærlig og viser mye sårbarhet.

 

 

Artikkel om filmen: http://tb.no/kultur/vi-bor-i-verdens-rikeste-land-men-det-er-folk-her-som-ikke-vil-spise-1.6694157

FILMEN: http//vimeo.com/48258258

 

 

Den ble brukt i skolesammenheng der vi hadde spørsmålsrunde og foredrag for elevene i tillegg. Den var også å se på lerretet til Tønsberg Kino med to stappfulle visninger! 

 

 

 

  • Madelén

  Hvordan er det å leve med anoreksi? Innlagt 6 måneder; psykiatrisk i Tønsberg og på RASP, Ullevål, Oslo. Nå prøver jeg å takle hverdagen hjemme! Kampen er tøff, og det er jeg innstilt på. Allikevel gir små gleder meg en masse pågangsmot og energi til å finne den friske Madelén. For spørsmål eller kontakt: maadeleen.blogg@gmail.com : )

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde