I morgen er bedre…

Jeg er ikke mest fornøyd med været. Allikevel har det ikke så mye å si. Jeg sover for lenge, ser for mye på tv, spiser uregelmessig og er for sliten til å være ute. Rett og slett på ferie enda. Bare daffer rundt i behagelige klær uten sminke. Noe bilde er ikke tatt av meg i dag. Jeg samler opp krefter. Det tar tid, men de kommer. Sakte men sikkert lades jeg opp. Magen er på vei tilbake og jeg føler kroppen har det bedre. I går kveld var den en eneste stor ballong. Det var sinnsykt ubehagelig. Måtte sove med ekstra klær på, men da jeg omsider sovnet var det bra. Jeg sov i ett strekk i fjorten timer i natt. Snakk om søvnig. Hadde ikke stått opp hvis det ikke hadde vært for at pappa vekket meg. Hvem vet hvor lenge jeg hadde sovet, da? For å unngå for mye informasjon om latskapen min, så har jeg i det minste vært noe produktiv. Jeg er godt i gang med bildene og legger stadig ut på bloggen. Kun et par innlegg gjenstår. Posten er gjennomgått og pakker er åpnet. Jeg bestilte fra Nelly like før jeg dro. En uke før og enda måtte jeg vente til etter ferien med å åpne hente den. Det var skuffende. Jeg måtte endre kjolevalget på både Carola og Kiel-ferja. Så skal det jo sies at jeg er veldig fornøyd med bestillingen min, også. Det kommer utvilsomt dager der jeg får mulighet til å bruke mine nye klær. Ved neste finanledning er dessuten antrekket klart. Det gleder meg. Samtidig som jeg ser fram til morgendagen. Da er jeg forhåpentligvis kvikkere og mer klar for andre ting. Øverst på lista står cabrioletkjøring. Om det blir cab vet jeg ikke, men kjøretur blir det! 

 

 

 

 

2 kommentarer
    1. Oi, det var mye fint! Gleder meg til å se bilder av det på deg 🙂
      Kjenner meg så veldig med i det med å slappe av for å lade opp krefter. Det er virkelig nødvendig i blant. Føler det er bare det jeg gjør egentlig 😛 Heh.
      Tusen takk for kommentaren på bloggen min! Blir så glad når jeg får en kommentar av deg 🙂 Er litt fan av deg liksom 😛 Hehe. For jeg synes du er så modig og sterk som faktisk holder deg positiv gjennom alt du har slitt med! Jeg blir kjempeglad hver gang jeg ser på bloglovin at du har skrevet et innlegg! Du virker som en flott jente! Sender deg en klem 🙂

Siste innlegg