Nærmer seg!

Arket blir stadig gulere og mer markert. Det går fremover med pakkeprossessen. Ut i fra forventningene ligger jeg kanskje litt etter skjema, men det gjør ikke noe. Jeg har mye tid og kommer i mål til slutt. Dessuten er mamma meget behjelpelig. Vi gikk en tur før frokost. En god måte å våkne på. Skviser nok inn en cabtur etterhvert, også. Ganske sikkert. Da slipper jeg at det oppstår humørsvinginger fra minutt til minutt. Det er tungt å puste inn samme luft fra morgen til kveld. Innelivet virker dårlig på alt. En time til eller fra utgjør ikke noe fravik på planen, akkurat. Så låst er jeg virkelig ikke. Tror heller ikke litt fritid gjør meg noe mer stresset enn normalt. Bagen skal ikke ned i bilen før i kveld. Når det er gjort skal jeg nyte en god natts søvn slik at jeg kun har meg selv å tenke på i morgen. Da er jeg trøtt nok… Det eneste er kjøkkenutstyret mitt og noen matvarer som må pakkes ned. Kun tre matvarer. Ingenting mer enn havregrøtposer, yoghurt og syltetøy er nødvendig for min ti dagers lange ferie. Jeg skal prøve å leve mest mulig normalt ved å finne spiselig mat i utlandet. Den utfordringen tar jeg gladelig!

Jeg er selvsagt noe usikker og engstelig for matbiten, men det er naturlig. Jeg tror egentlig det kommer til å gå bra. De to siste årene har jeg blitt mer kjent med mulighetene, og vet litt hva som venter meg. Jeg finner alltid noe til slutt. Om jeg så må innom tre ulike matbutikker. Innstillingen min er postiv og viljen er sterk. Kraften jeg har i kroppen er nok til å gjennomføre. Jeg har faktisk bestemt meg for å forlate kjøkkenskapet her hjemme, og da er det ingen vei tilbake når jeg står milevis unna… Utover det vil jeg ta ferien som den kommer. Jeg vil nyte den og utnytte den for alt den er verdt. Tiden skal gå til å oppleve og erfare, men også ha det fint sammen med familien. Jeg skal kose meg og gjøre mitt beste for å tenke minst mulig begrensninger. Det er så altfor mange muligheter og positive sider som jeg kan se på istedenfor. Jeg gleder meg til å dra på ferie!

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer
    1. Jeg elsker posiviteten på bloggen din! På tross av alt vanskelig du har vært igjennom, holder du deg fortsatt positiv. Jeg blir virkelig imponert altså. Blir så glad når jeg leser at du gleder deg til ferie. Det er liksom så gøy å bare se det 🙂 Lykke til videre! Du fortjener alt det beste!

Siste innlegg